Al onze salades zijn huisbereid waarvan altijd enkele seizoensgebonden zoals lentesalade, valentijnsalade, aspergesalade,… .
Proef zeker onze overheerlijke krabsalade, dewelke gemaakt wordt met echte krab!
Op maandag, dinsdag en donderdag zijn er steeds verse dagschotels te verkrijgen!
Iedere dag verse soep te verkrijgen per 0,5 l (€ 2,50) of 1 l (€ 4,50).
Dagelijks is onze traiteurtoog gevuld met een vers, huisbereid en gevarieerd aanbod:
vol au vent, bereid stoofvlees, beenhesp in saus, kalkoenstoofpotje, gehaktbroodje in sjalottesaus, kippenfilet in pepersaus,
rundertong in madeirasaus, spaghettisaus, lasagne en groentenlasagne, macaroni, witloof met hesp, brocollischotel, …
ASSORTIMENT 5 HAPJES - € 20/persoon
Op bestelling verkrijgbaar en dit minstens 2 dagen vooraf
Koude hapjes
- Parelcouscous met soya, wakame en gemarineerde scampi
- Fettucine met gerookte zalm, creamysaus en kefir
- Carpaccio van rundsvlees van het huis
Warme hapjes
- Kipsaté met pindasausje
- Gebakken zalmlapje troisgros
Elk hapje is afzonderlijk verkrijgbaar per soort aan € 4,50/stuk vanaf 4 personen.
Con Carne neemt de vrijheid om af te wijken van het assortiment naargelang het seizoen.
Suggestie warme hapjes (prijs op aanvraag)
- Gebakken coquille Sint-Jacques
- Zeetongrolletje met kruidenpuree en basilicumcoulis
AMUSE BOUCHE € 2,00/stuk
Mini pizza – preitaartje – Visquiche
ZAKOUSKI’S € 1,75/ stuk
Ham en kaas – vol au vent – spaghettisaus
KOUDE VOORGERECHTEN
- Rundscarpaccio afgewerkt met parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes
WARME VOORGERECHTEN
- Zeebaarsfilet in citroensaus met aardpeer (dagprijs)
- Scampi’s van het huis met sluimererwt of in currysaus met tomaat
VG (6 stuks): € 16/ HG (9stuks + pasta): € 22
- Op vel gebakken zalmfilet met mosterdsaus en spinaziepuree
VG: € 18/HG: € 28
Op bestelling verkrijgbaar en dit minstens 2 dagen vooraf.
Con Carne neemt de vrijheid om af te wijken van het assortiment naargelang het seizoen.
HOOFDGERECHTEN
- Kalkoenfilet in portosaus, champignonmengeling, wortel, boontjes en gratin dauphinois - € 24
- Varkenshaasje in saus, warme groentenmix en kroketten - € 21
- Parelhoenfilet in rode vruchtensaus, knolselderpuree, appeltjes met airelles en gebakken pastinaak - € 30
Op bestelling verkrijgbaar en dit minstens 2 dagen vooraf.
Con Carne neemt de vrijheid om af te wijken van het assortiment naargelang het seizoen.
OP AANVRAAG VERKRIJGBAAR
- Konijn met pruimen – coq au vin – bereide varkenswangen - kalfsblanquette
- Paëlla verkrijgbaar vanaf mei
Op bestelling verkrijgbaar en dit minstens 2 dagen vooraf.
HUISBEREIDE WARME SAUZEN
- Uitgebreid assortiment aan warme sauzen, vraag ernaar!
Aperitief
- Pere Ventura 0,20 l
- Lambrusco rosé 0,75 l
- Cava Avinyo 0,75 l
- Brachetto di Borgo Maragliano (Italië)
Witte wijnen
- Marchot Colombard/Chardonnay (Frankrijk, droog, fris en fruitig) - Passe partout
- Somaya Macabeo DOC Carinena (Spanje, droog, fris en fruitig) - Passe partout
- Oude kaap Chenin Blanc (Zuid-Afrika, fruitig) – Passe partout
- Estrella wit (Spanje) - Ideaal bij het dessert
- A good year Chardonnay (Bulgarije) – Ideaal bij visgerechten
Rosé wijnen
- Somaya Rosé (Spanje, fris en fruitig) – Passe partout
- Oude kaap Rosé (Zuid-Afrika, fris en fruitig) – Passe partout
- Terraventoux Rosé Les 5 terroirs (Frankrijk, droog, kruidig) – Passe partout
- Paparuda (Roemenië, fruitig, rijp en zwoel) – Passe partout
- A good year (Bulgarije, droog, fris en fruitig) – Passe partout
- Brachetto di Borgo Maragliano
Rode wijnen
- Oude Kaap klassiek (Zuid-Afrika, rijp, kruidig) – Passe partout
- Marchot Merlot (Frankrijk, fris en fruitig) – Passe partout
- A good year (Bulgarije, houtachtig) – Ideaal bij vlees en wild
- Domaine du Jas Côtes du Rhône (Frankrijk, droog, kruidig) – Ideaal bij vlees en kaas
- Domaine du Jouglas (Frankrijk, rijp, kruidig) – Ideaal bij vlees en kaas