Slagerij Con Carne
element
ONZE SUGGESTIE

Buffetten

KOUDE BUFFETTEN

KOUD VLEESBUFFET aan € 24,00 per persoon (VANAF 6 PERSONEN)

  • Tomaat opgevuld met hespensalade, asperge-ham rolletjes, gezouten ham van het huis met meloen, fijnkostsalami, hoofdvlees
    Huisbereid : kippenwit, paté, kalfsbrood, kalfsworst, gebakken rosbief, Duroc varkensgebraad
  • Assortiment koude groenten: bloemkool, boontjes, tomaat, salade, wortel
  • Koude aardappelen of frietjes (naar keuze)
  • Sausjes

KOUD VLEES- EN VISBUFFET aan € 42,- per persoon (VANAF 12 PERSONEN)

  • Huisbereid : gebakken rosbief, Duroc varkensgebraad, gezouten ham van het huis met meloen, tomaat garnaal, gekookte zalm, gerookte zalm, gerookte forelfilet, eitje gevuld met krabsalade, ananas met zeevruchten
  • Assortiment koude groenten: bloemkool, boontjes, tomaat, salade, wortel
  • Koude aardappelen of frietjes (naar keuze)
  • Sausjes

OPENINGSUREN

Maandag: 7u30 - 13u 14u - 18u30
Dinsdag: 7u30 - 13u 14u - 18u30
Woensdag: ——— gesloten ———
Donderdag: 7u30 - 13u 14u - 18u30
Vrijdag: 7u30 - 13u 14u - 18u30
Zaterdag: 7u30 - 13u 14u - 18u00
Zondag: ——— gesloten ———

HOE BESTELLEN

Bestellingen kunnen telefonisch alsook per mail geplaatst worden. Hou hierbij rekening dat uw bestelling pas definitief is wanneer u een bevestiging van ons ontvangt.

Bestel hier of bel 056/71.27.99.

Slagerij Con Carne
element
UIT ONZE FOLDER

Con Carne Assortiment

varken

VARKEN

heerlijk mals Duroc D’Olives varkensvlees – varkenshaasje – huisbereide gebraadjes (grootmoeders- , piké-, mosterdgebraad) …

lam

LAM

overheerlijk huisbereid lamsgehakt - lamskroon – lamsbiefstuk – lamsfilet – lamsbout – lamskoteletjes …

rund

RUND

huisgerijpte cote a l’os – filet pur (best op aanvraag) – chateaurol – rosbief (natuur of ovenklaar) – steak du chef …

gevogelte

GEVOGELTE

piepkuiken – parelhoenfilets – kalkoenfilet – kalkoenhaasje – opgevulde kipfilet op diverse wijzen …

kalf

KALF

kalfschateau – osso bucco (best op aanvraag) – kalfsfilet pur – kalfszwezeriken (op bestelling) …

paard

PAARD

paardenfilet pur

Al onze salades zijn huisbereid waarvan altijd enkele seizoensgebonden zoals lentesalade, valentijnsalade, aspergesalade,… .
Proef zeker onze overheerlijke krabsalade, dewelke gemaakt wordt met echte krab!

salade

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn er steeds verse dagschotels te verkrijgen!
Iedere dag verse soep te verkrijgen per 0,5 l (€ 2,50) of 1 l (€ 4,50).
Dagelijks is onze traiteurtoog gevuld met een vers, huisbereid en gevarieerd aanbod:
vol au vent, bereid stoofvlees, beenhesp in saus, kalkoenstoofpotje, gehaktbroodje in sjalottesaus, kippenfilet in pepersaus,
rundertong in madeirasaus, spaghettisaus, lasagne en groentenlasagne, macaroni, witloof met hesp, brocollischotel, …

hapje soep soep

element

ASSORTIMENT 5 HAPJES - € 20/persoon

Op bestelling verkrijgbaar en dit minstens 2 dagen vooraf

Koude hapjes

- Parelcouscous met soya, wakame en gemarineerde scampi
- Fettucine met gerookte zalm, creamysaus en kefir
- Carpaccio van rundsvlees van het huis

Warme hapjes

- Kipsaté met pindasausje
- Gebakken zalmlapje troisgros
Elk hapje is afzonderlijk verkrijgbaar per soort aan € 4,50/stuk vanaf 4 personen.

Con Carne neemt de vrijheid om af te wijken van het assortiment naargelang het seizoen.

Suggestie warme hapjes (prijs op aanvraag)

- Gebakken coquille Sint-Jacques
- Zeetongrolletje met kruidenpuree en basilicumcoulis

AMUSE BOUCHE € 2,00/stuk
Mini pizza – preitaartje – Visquiche
ZAKOUSKI’S € 1,75/ stuk
Ham en kaas – vol au vent – spaghettisaus
element

KOUDE VOORGERECHTEN

- Rundscarpaccio afgewerkt met parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes

WARME VOORGERECHTEN

- Zeebaarsfilet in citroensaus met aardpeer (dagprijs)
- Scampi’s van het huis met sluimererwt of in currysaus met tomaat VG (6 stuks): € 16/ HG (9stuks + pasta): € 22
- Op vel gebakken zalmfilet met mosterdsaus en spinaziepuree VG: € 18/HG: € 28

Op bestelling verkrijgbaar en dit minstens 2 dagen vooraf.
Con Carne neemt de vrijheid om af te wijken van het assortiment naargelang het seizoen.

element

HOOFDGERECHTEN

- Kalkoenfilet in portosaus, champignonmengeling, wortel, boontjes en gratin dauphinois - € 24
- Varkenshaasje in saus, warme groentenmix en kroketten - € 21
- Parelhoenfilet in rode vruchtensaus, knolselderpuree, appeltjes met airelles en gebakken pastinaak - € 30

Op bestelling verkrijgbaar en dit minstens 2 dagen vooraf.
Con Carne neemt de vrijheid om af te wijken van het assortiment naargelang het seizoen.

element

OP AANVRAAG VERKRIJGBAAR

- Konijn met pruimen – coq au vin – bereide varkenswangen - kalfsblanquette
- Paëlla verkrijgbaar vanaf mei

Op bestelling verkrijgbaar en dit minstens 2 dagen vooraf.

element

HUISBEREIDE WARME SAUZEN

- Uitgebreid assortiment aan warme sauzen, vraag ernaar!

Aperitief

- Pere Ventura 0,20 l
- Lambrusco rosé 0,75 l
- Cava Avinyo 0,75 l
- Brachetto di Borgo Maragliano (Italië)
element

Witte wijnen

- Marchot Colombard/Chardonnay (Frankrijk, droog, fris en fruitig) - Passe partout
- Somaya Macabeo DOC Carinena (Spanje, droog, fris en fruitig) - Passe partout
- Oude kaap Chenin Blanc (Zuid-Afrika, fruitig) – Passe partout
- Estrella wit (Spanje) - Ideaal bij het dessert
- A good year Chardonnay (Bulgarije) – Ideaal bij visgerechten
element

Rosé wijnen

- Somaya Rosé (Spanje, fris en fruitig) – Passe partout
- Oude kaap Rosé (Zuid-Afrika, fris en fruitig) – Passe partout
- Terraventoux Rosé Les 5 terroirs (Frankrijk, droog, kruidig) – Passe partout
- Paparuda (Roemenië, fruitig, rijp en zwoel) – Passe partout
- A good year (Bulgarije, droog, fris en fruitig) – Passe partout
- Brachetto di Borgo Maragliano
element

Rode wijnen

- Oude Kaap klassiek (Zuid-Afrika, rijp, kruidig) – Passe partout
- Marchot Merlot (Frankrijk, fris en fruitig) – Passe partout
- A good year (Bulgarije, houtachtig) – Ideaal bij vlees en wild
- Domaine du Jas Côtes du Rhône (Frankrijk, droog, kruidig) – Ideaal bij vlees en kaas
- Domaine du Jouglas (Frankrijk, rijp, kruidig) – Ideaal bij vlees en kaas